Kjøp fotballbilletter på nettet og vær sikker på at du mottar billetter!

Internett har gjort at det er mye lettere å kjøpe fotballbilletter nå enn tidligere. Selv for store oppgjør, som El Clasico (Marid vs. Barcelona), er det mulig å sikre seg billetter tidlig. Prisen avhengiger av mange faktorer, og ofte er nok ikke fotballbilletter via internett den billigste formen for billetter, men det er både enkelt og du kan være sikker på at du får billette (så lenge du kjøper fra en selger med bra omdømme).

Budsjettering - opp til deg!

Dersom du reiser innad i Europa, er også reisekostnadene som f.eks. fly og hotell billig. Finner du billige flybilletter med Norwegian eller Ryanair, og bor på AirBnb eller et enklere hotel, kan du slik planlegge en fotballtur til et per tusen kroner med alt inkludert.

Det er selvfølgelig også mulig å gjøre det noe dyrere, bo bedre, og i tillegg gjerne kombinere fotballturen med en familieferie eller sigthseeing - det er selvfølgelig opp til dere, men muligheten til å gjøre det til en lav kostnad finnes.

For deg som ønsker å gjøre litt mer utav turen, er det også mulig å bestille en pakketur med alt. Du kan få billetter, flyreise, opphold og andre aktiviteter til én pris per person. Dette gjør det enklere å planlegge, men for mange er mye av gleden også i planleggingen. Uansett, du har mulighet til begge deler!

Se også altomfotball.no for mer informasjon om planlegging av fotballtur!

Billettagenter

For noen kamper er det relativt enkelt å bestille billetter direkte, enten fra den offisielle nettsiden eller via telefon. Noen steder kan du også kjøpe billetter på stadio, men dette varierer fra lag til lag. Ofte er det billigst å kjøpe på stadion eller via telefon, men dersom du ikke er lokal kan det være vanskelig å orientere seg. Dersom det er for et større oppgjør, eller det begynner å nærme seg start, kan du risikere at det er tomt for billetter. Uten billetter blir det ikke mye fotballtur!

Det kan da være lurt å benytte seg av en billettagent ... men her blir mange skeptiske. Det finnes mange billettagenter på markedet, og mange er gjerne redde for å bli lurt -- og ende opp med verken billetter eller penger. Da jeg bestilte billetter til Tottenham brukte jeg fotballbilett.com. En stor fordel med denne stiden, kontra mange andre, er at fotballbillett.com ikke er en billettagent selv -- men de screener og lister andre agenter.

Det første du treng erå gjøre er å velge hvilket lag du ønsker å se, deretter får du opp terminlister hvor du kan se alle tilgjenegelige kamper, lokasjon (hjemme/bortebane) samt dne laveste tilgejengelige prisen. Når du så trykker på "les mer", kommer du til en ny liste hvor du har full oversikt over de beste billettagentene. Du kan også se hva de tilbyr. For eksempel har noen agenter "full pakke" med reise og hotell inkludert, mens andre tilbyr kun billetter. Du kan også lese om billettagentene og få all informasjon du trenger.